Dynevask – så nemt får du vasket dine dyner og puder

Så nemt får du vasket dine dyner og puder.

Slip for besværet med dynevask. Vi henter, vasker og leverer dine dyner lige til døren på alle ugens syv dage. Gratis afhentning og levering.

Gratis levering af dine dyner

Du bruger dine dyner hver eneste nat. Men vidste du, at når du sover, så sveder du i gennemsnit en halv liter hver nat? Luftfugtigheden, temperaturen og sjælden vask af din dyne gør din seng til et drømmeland for andre end kun dig.

Husstøvmiderne hygger sig – din dyne vejer 10% mere efter 10 år

Husstøvmider formerer sig – og de gør det i stor grad. Deres levetid er 3-5 måneder og på denne tid lægger de op i mod 80 æg. På trods af at du ikke kan se dem med det blotte øje, så er de til stede i stor stil og på 10 år tilføjer de 10% ekstra vægt til din dyne. De trives bedst mellem 17 og 32 grader, så en dynes temperatur er det perfekte levested for miderne. Får du ikke vasket din dyne ofte nok, så husk på at når du sover, så hygger de sig sammen med dig. Og ikke nok med at husstøvmiderne er ulækre, så forhøjer de også din risiko for at få allergi og astma, som netop mange danskere i forvejen kæmper med.

Får du vasket din dyne og pude 4 gange om året?

Hos Astma-Allergi Danmark anbefales det at puder og dyner vaskes 4 gange om året. De skal vaskes ved 60 grader og derefter tørres forsigtigt i en tørretumbler. Alt efter hvilken dyne du har, så kan det tage helt op til 4 timer at tørre en dyne. Processen kan være ret omfattende i almindelig husholdnings apparater, så du kan med fordel tilgå et vaskeri, hvor maskinerne ofte kan rumme mere. Det vigtigt altid at kigge på indlægssedlen da vaskeanvisningerne er forskellige fra dyne til dyne.

Ud over at vaske dine dyner også skal dyner og puder gerne rystes en gang om dagen og sørg samtidig for at lufte godt ud i soveværelset.

 

Justin Joy – Verdensmestre i dynevask

Vil du hellere slippe for alt besværet, så kan du nemt få vasket din dyne og pude hos Justin Joy.

Vi er specialister i denne form for vask og vi kan naturligvis både afhente og levere når det passer dig/jer. Ja faktisk så tør vi kalde os verdensmestre i fleksibilitet, fordi vi godt ved, at dette er nødvendigt for at hjælpe bl.a. småbørnsfamilier. Vi garanterer, at din dyne og pude er perfekt vasket og tørret når vi returnerer dem til din dør. Vi vasker også sengetøj og dundyner.

Husk nogle dyner kan krympe, når de bliver vasket og tumblet.

Du kan nemt se og ændre din bestilling fra både din telefon, tablet og computer.

Sådan vasker vi din dyne

    1. Vi tjekker selvfølgelig først og fremmest vaskeanvisningerne grundigt. Der er nemlig nogle få dyner, der desværre ikke tåler en tur i vaskemaskinen.
    2. Vi bruger ca. 50 ml af et enzymfrit vaskemiddel specielt lavet til dyner og vasker dynerene i en stor vaskemaskine og vasker én dyne ad gangen.
    3. Afhængig af mærkaterne vasker vi dynerne på det bedst passende vaskeprogram – den optimale temperatur er på 60 grader (husstøvmider bliver slået ihjel ved temperaturer over 55 grader)
    4. Vi slutter af med en centrifugering. En tur i tørretumbleren og 2 tennisbolde til den er helt tør (tidsindstillet op til 4 timer)

Vasker du dine dyner der hjemme, kan du veje dem inden du vasker dem og igen efter du har vasket og tørret dem. Vejer de mere efter vask og tørring, så er de ikke tørret ordenligt.

De fleste dyner kan vaskes, men nogle dyner fx edderdunsdyner tåler ikke vask. Er du i tvivl om din dyne skal vaskes eller renses, kan du altid se efter på behandlingsanvisning.

Priser på vask af dyne 
Enkeltdyne 229,-
Dobbeltdyne 269,-
Dyne, barn 199,-
Hovedpude 99,-
Hovedpude, barn 99,-


Priser på rens af dyne
Enkeltdyne 329,-
Dobbeltdyne 369,-
Dyne, barn 299,-
Hovedpude 129,-
Hovedpude, barn 129,-

Gratis afhentning og levering på dynevask, hvis du bor i København (indre København, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro), Frederiksberg, Ballerup, Dragør, Furesø, Gentofte, Gladsaxe, Glostrup, Herlev, Hvidovre, Hørsholm, Amager, Lyngby-Taarbæk, Rudersdal, Rødovre, Tårnby eller Vallensbæk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *